Om oss

Det lokala familjeföretaget med viljan att skapa förändring

Vi är ett familjeföretag som drivs av att hitta nya lösningar på befintliga utmaningar. Vi är fostrade i servicebranschen och strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för den aktuella situationen.

Konceptet ”Inte min” föddes när vi kontinuerligt behövde hyra släpvagnar till vårt fastighetsbolag Hembygdsfastigheter. Vi kände att det borde gå att göra hanteringen ännu enklare och startade därför verksamheten Inte min släpvagn.

Parallellt med fastighetsförvaltningen driver vi ett vandrarhem för företag, Rum i hamn. Där har vi under åren kontinuerligt fått bokningar som överstiger mängden rum som finns i vårt vandrarhem. För att lösa efterfrågan har vi fått hyra in ytterligare bostäder från privatpersoner.

När vi såg en kraftigt ökad efterfrågan på tillfälliga boenden i Skellefteå tog vi steget att kombinera vår uthyrning av sovplatser med konceptet Inte min. Därav Inte min bostad. En lösning som ger dig som företag möjlighet till en tillfällig bostad utan att behöva äga den. Samtidigt som vi kan se till att tomma bostäder används effektivt och inte behöver stå outnyttjade.

Kontakt

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att kontakta oss via info@intemin.se. Du når oss även på 070-227 33 38 under kontorstid.

Inte min uthyrning i norr AB

Org.nr: 559147-9331