Att tänka på när du
hyr bostad från oss

Hur bokar jag ett företagsboende?

Börja med att fylla i vårt bokningsformulär med de önskemål som ni har. Därefter kontaktar vi er och presenterar de alternativ vi har att erbjuda. För oss är det viktigt att matchningen mellan ert behov och vårt utbud blir så bra som möjligt, därför vill vi ha en dialog med er innan vi skriver avtal.

 

Varför ska vi boka boende via er?

Vi har både lång erfarenhet från fastighetsbranschen och att hjälpa företag med tillfälliga boenden. Vi har en bra mix mellan egna uthyrningsrum och lägenheter och inhyrda bostäder. Vi är stöpta i servicebranschen och är väldigt måna om att bygga upp en bra relation med våra kunder.

 

Vad kostar det att boka ett möblerat företagsboende?

Våra priser varierar beroende på var ni vill bo geografiskt, hur många bäddar ni behöver, hur långt tid det handlar om, osv. Gör en intresseanmälan via vårt bokningsformulär så kontaktar vi er med mer detaljerad information.

 

Måste jag betala hela månader när jag bokat ett företagsboende?

Nej. Med vårt eget vandrarhem kan vi hyra ut boende från ett dygn och uppåt. När det gäller villor eller lägenheter tar vi en gemensam diskussion om hur länge ni vill hyra och vad det finns för alternativ.

 

Kan jag säga upp företagsboendet i förtid?

Överenskommet avtal gäller. Ibland kan det dock finnas andra hyresgäster som står på kö, kontakta oss så tar vi en diskussion om läget.

 

Kan jag förlänga min bokning?

Vi försöker alltid tillgodose era behov, skulle det finnas behov av att förlänga bokningen försöker vi lösa det på bästa sätt. Går det inte förlänga befintligt boende försöker vi hitta andra alternativ till er.

 

Vad ingår i priset?

Våra boenden är alltid möblerade med det antal bäddar som ni önskar samt övrigt basutbud av möbler. Kök är utrustade för självhushåll, vilket bland annat inkluderar mikrovågsugn, brödrost och kaffebryggare. Vi tillhandahåller två uppsättningar sängkläder och handdukar. Det går även att köpa till en tjänst för återkommande byten av sängkläder om ni inte önskar att tvätta själva. Slutstädning ingår i priset och regelbunden städning går att köpa till.

Det pris ni får är ett fast pris och inkluderar all normal drift av bostaden.

 

Vem klipper gräsmattan om vi hyr en villa?

I ett standardavtal för en villa ligger ansvaret att göra snöskottning och gräsklippning på er som hyresgäst, men det går att lägga till extratjänster för det i avtalet. Ange i formuläret vilka ev. extratjänster ni är intresserade av.

 

Kan vi få hjälp med städning?

Det går bra! Vi har möjlighet att hjälpa er med ett flertal extratjänster som t.ex. städning, gräsklippning, snöskottning, tvättjänster, byte av sängkläder, osv. Ange i intresseanmälan vilka ev. extratjänster ni är intresserade av.

 

Hur får vi nycklar och information om boendet?

Vi möter alltid upp er vid ankomst för att gemensamt gå igenom bostad. Syftet med det är både att verifiera skicket på bostaden och att få information om den.

Ni kommer även att få skriftlig information om allting som ni behöver veta för att få ett så bekvämt boende som möjligt.

 

Hur snabbt kan ni ordna ett företagsboende?

Direkt vi tar emot er intresseanmälan påbörjar vi en kartläggning av vårt utbud för att se vad vi kan erbjuda er. I de flesta fall kan vi ge besked ganska omgående, men ibland kan vi behöva några dagar för att sy ihop ett bra erbjudande till er. Ju tidigare ni hör av er till oss desto större är chanserna till en bra lösning.

 

Var finns era företagsbostäder?

I dagsläget finns våra bostäder i Skellefteå med omnejd. Vi försöker så långt som möjligt matcha era behov med närhet till arbetsplats, mataffärer och annan service.

 

Hur stora är era företagsbostäder?

Vi förmedlar bostäder i alla storlekar, från enstaka rum till lägenheter och villor. Ange i er intresseanmälan om ni har krav på maximalt antal sängplatser per villa/lägenhet.

 

Vad händer om något går sönder i företagsbostaden?

Om olyckan skulle vara framme eller något i bostaden inte fungerar som det ska, felanmäl detta omgående till vårt kontor så hjälper vi er. I samråd med ägaren kommer vi överens om skälig ersättning för skadat eller förstört objekt. Skulle ett akut problem uppstå efter kontorstid har vi ett journummer så ni snabbt kan få hjälp.

 

Får man ha djur i företagsbostäderna?

Nej.

 

Får man röka inomhus i företagsbostäderna?

Nej. Rökning sker utomhus och vid utpekade askkoppar.

 

Finns möjlighet att tvätta kläder?

Tillgång till tvättmaskin för privat tvätt finns. Om ni har behov av att tvätta arbetskläder kan vi hjälpa er att ordna det med vår partner  http://www.norrlandstvatten.se/

 

Varför kan jag inte boka era företagsbostäder direkt på nätet?

Eftersom vi primärt förmedlar bostäder som vi själva inte äger vill vi ha möjlighet till dialog både med er som företag och med fastighetsägaren för att göra så bra matchning som möjligt. Gör en intresseanmälan via vårt formulär så återkopplar vi till er så fort som möjligt..

 

Finns det möjlighet till parkering?

Till de flesta av våra boenden ingår det parkering i någon form. Ange i er intresseanmälan om ni behöver parkeringar och hur många platser så försöker vi lösa det.